Meghosszabított Nevezés!! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: tmr   
2008. április 16.

 

 

Kedves Mindenki!

 

Több érdeklődő telefont is kaptunk a nevezés hivatalos lezárása után, úgyhogy úgy döntöttünk, hogy A VERSENY RAJTJÁIG MEGHOSSZABÍTJUK A NEVEZÉSI HATÁRIDÕT!!  Tehát a rajtnál is lehet nevezni egészen reggel 8 óráig, változatlan feltételek mellett (verseny 7 000 HUF/fő túra 4 000 HUF/fő és, 12 év alatti gyerekek 50%-os) Utalás helyett természetesen készpénzben intézhető a fizetés.  Azért ajánljuk, hogy minden helyszínen nevezni kívánó csapat reggel 6-ra, vagy nem sokkal utána érkezzen meg, mivel ekkortól van az itiner kiosztása és mint tudjuk kell idő a pontok bepötyögéséhez....

 

Ha nevezési szándékod már most él benned akkor megkérünk, hogy az on-line nevezési lapot töltsd ki a megszokott módon, viszont az egyéb információk alatt írd be nekünk, hogy a rajtnál fogsz fizetni.  Ezzel is segíted munkánkat, annál jobban tudunk ugye szervezni, minnél pontosabb infóink vannak a pontos indulók számáról.

 

Természetesen ha szombat reggel 4kor ébred benned a ralizási vágy akkor is várunk szeretettel a rajtnál, mindent megoldunk! :-)

 

Köszönjük és már csak 3 nap!

 

Üdv mindenkinek,

Team Malibus

Utolsó frissítés ( 2008. április 16. )
 
< Előző   Következő >