I. BALATON-KERÜLÕ TÁJÉKOZÓDÁSI TEREPRALI és KENESEI SZEZONNYITÓ PDF Nyomtatás E-mail
Írta: tmr   
2008. június 06.
 

Sziasztok!!

 

Az I. BALATON-KERÜLÕ TÁJÉKOZÓDÁSI TEREPRALI házigazdája… nem más mint…. BALATONKENESE!!

 

  

Várunk mindenkit sok szeretettel BALATONKENESÉRE június 28-29-én, az év második TMR futamára, mely épít az I. Gyömrői Tájékozódási Tereprali sikerére.  Most is lesz sok-sok műsor, melyről természetesen most még nem árulunk el sokat, és majd szép lassan csepegtetjük az információkat….. de annyit már most elárulhatunk, hogy szombat este egy országosan ismert zenekar, az Unisex koncertjével lepünk meg titeket…. a többit mint írtuk később… igen, fő a türelem, tudjátok…

  

Természetesen most is lesz verseny és túra kategória, a versenyen belül külön két- és négykerékmeghajtású kategória, valamint a motorosokról sem feledkezünk el… A versenykategória díja a helyszínen 16 000 HUF/fő, a túrakategória díja szintén a helyszínen 9 000 HUF/fő lesz.  Viszont ON-LINE NEVEZÉSSEL 10% kedvezményt biztosítunk, tehát így versenyben 14 400 HUF/fő, túrában 8 100 HUF/fő a részvétel díja.

 

 

 

 

 

ON-LINE NEVEZÉS 

 

  

Ez magában foglalja a nevezési jogokat (természetesen), a szombat esti vacsorát és szállást (sátorhely), a fergeteges bulit (igen, tudjátok, az országosan ismert zenekar….), a vasárnapi reggelit (anyu is mindig mondja, hogy éhesen nem szabad az erdőben kocsikázni), és a vasárnapi megérkezés utáni (est?)ebédet. 12 év alatti gyermekeknek továbbra is 50%-os engedményt adunk!

 

Sőt… már JÚNIUS 27-én este várunk titeket sok szeretettel egy ELÕ-FUTAM bulira, melyen szintén lesz zene, sör, kaja, sör, jó dumálgatások, sör…. tehát egy kis szimpla kikapcsolódás… és a legfontosabb, hogy így kipihenten indulhattok itinert írni reggel 06:00-kor, és persze a sofőr is frissen mászhat a vezetőülésbe 08:00 előtt 5 perccel!Wink

  

A pénteki ELÕ-FUTAM buli (lehetnénk vagányak és írhatnánk, hogy Pre-Race Party, vagy PRP, de nem fogjuk) részvételi díja 3 000 HUF/sátor plusz 350 HUF/fő (Idegenforgalmi adó) és mivel tudjuk, hogy mindenki éhes lesz péntek este és szombat reggel ezért lesz vacsora és reggeli vásárlási lehetőség 1 000 HUF/fő-ért… igen ez tartalmazza mind a vacsorát és a reggelit is.  Tehát megéri már pénteken érkezni, mert ki akarna kimaradni a jóból!?

 

Szurkolók, barátok, családtagok, akik nem vesznek részt a versenyen jöhetnek-e??? IGEN, miért kellene "apuci" vagy "anyuci" hóbortja miatt a többieknek kimaradnia egy hosszú-hétvégi programból? Mindkét éjszakára a nem versenyző vendégeknek a pénteki árakon tudunk szállást és étket biztosítani. Fognak-e unatkozni? Természetesen nem, a teljes hétvégén az ottmaradókra is rengeteg programot szervezünk, mivel 28-án kerül megrendezésre a Kenesei szezonnyitó is, melyben aktívan részt vesz a Team Malibus Rendezvények.

 

Többen érdeklődtetek, hogy az egyedi rajtszámigényeket tudjuk e ismét kezelni, természetesen a Gyömrői versenyen jól bevált módszerrel; 3000 HUF-ért a még el nem kelt rajszámokat elő lehet jegyezni, 001-től 999-ig. (a 007, 022 és a 010-es már elkelt, siessetekTongue out)

 

A jelentkezéseteket vasárnap, JÚNIUS 8.-án éjféltől tudjuk fogadni, ez már tuti, nagyon tuti, tehát fix… ha nem lenne az majd jól lehordjuk az admint… de erre tudjuk nem lesz szükség.  Ha bármi kérdésetek van, írjatok ill. hívjatok minket bátran!

Addig is mindenkinek a legjobbakat, jó hétvégét!

  

Üdv,

TMR

Utolsó frissítés ( 2008. október 27. )
 
< Előző   Következő >