Legfrissebb.... PDF Nyomtatás E-mail
Írta: tmr   
2008. szeptember 07.
  
Sziasztok!
  
Egyre gyorsabban pörögnek az események mifelénk, úgyhogy újabb összefoglalóval jelentkezünk.  Csapatkapitányunk a Caucasian Challenge résztvevőjeként legutóbbi híreink szerint 3. helyen áll a versenyben, és bár sűrűsödnek a Moszkvics szerelésével eltöltött órák minden reményünk megvan, hogy a CSK és hű társa Huba Jogász megőrzik becses helyezésüket a verseny végéig.  Tehát továbbra is hajrá fiúk!

 

Jászberényi futammal kapcsolatosan jó hír, hogy van egy szép plakátunk róla :) (lásd alant), és hogy a hétvégén lejártuk a pálya nagy részét.  Kalandosnak ígérkezik a verseny az biztos, de nem árulunk el semmit az útvonalról, legyen annyi elég, hogy volt olyan kő, amivel még Super Suzy-nk sem tudott megbirkózni.  Úgyhogy szegény most ismét szerelőnél van, reméljük Makóra összerakják a Drágát!

 

A holnapi nap során felkerül a jelentkezési lap is, melyet a szokásos módon fogjátok tudni kitölteni, plusz a versennyel kapcsolatos fontos információkkal is jelentkezünk a holnapi nap folyamán… addig is csodáljátok a képet (thx graphics team!) :)

 

Üdv Mindenkinek,

 

TMR

Utolsó frissítés ( 2008. szeptember 15. )
 
< Előző   Következő >