A TMR ELÉRTE JEREVÁNT!! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: tmr   
2008. szeptember 15.

 

Sziasztok,

 

Hát megtörtént… Eljutottak… Jerevánba… Tehát örömmel jelenthetjük be, hogy a TMR csapat képviseletében Bozóki László CSK megérkezett a Caucasian Challenge céljába.  Bár a Moszkvics a végére már egyre több gonddal küszködött, kibírta.  És alapjárat meg amúgyis minek egy autóba, indít és gáz.  Ezt a módszert egyébként idén a Bamakón fejlesztettük ki.  Nos tehát ezáltal gratulálunk itthonról CSK, szép volt!

 

Egyelőre most ennyi, de nemsokára jelentkezünk egy hosszú beszámolóval a III. Budapest – Makó Kis Kunsági futamról melyen részt vettünk, sajnos motorhiba miatt csak a 22. helyen zártunk, de hát ez is szép egy 1.0L-es Suzy-tól, ugyanis a 42 indulóból (ezek közül 38 terepjáró) érte el ezt az eredményt.

 

A hosszabb beszámoló előtt mindenképp már most köszönetet szeretnénk mondani a B.OSY Team-nek, a LusteeNet Bamako Team-nek, az AQUINCUM RACING TEAM-NEK, a Vezess.hu-nak és másoknak, akik az autó motorjának meghibásodása után segítségünkre siettek, vontattak, trailereztettek, motorolajjal kenegették sebeinket.

 

KÖSZÖNJÜK

  

Üdv,

 

TMR

Utolsó frissítés ( 2008. szeptember 15. )
 
< Előző   Következő >