ÉVADZÁRÓ DISZNÓTOROS MIKULÁS RALI PDF Nyomtatás E-mail
Írta: tmr   
2008. október 27.

 

 

Évadzáró Disznótoros Mikulás Rali   

 

 

 

 

Rajt:                                                  Csögle, Fő tér

Időpont:                                             2008.12.06. Szombat reggel 8:30

Nevezési Díj:                                    14 000 HUF / autó

                                                           6 000 HUF / motor v. quad

 

 

ON-LINE NEVEZÉS ESETÉN 10% KEDVEZMÉNYT BIZTOSÍTUNK A NEVEZÉSI DÍJBÓL! 

 

 

Indulási Kategóriák:             Verseny

                                                Turista

 

 

A nevezési díj tartalmaz szombat estére szállást Mauritán közösségi szállásokat megidéző művelődési házban, szombaton rajt előtti Ünnepélyes Disznóvágást és a Mikulás érkezését, reggelit és természetesen a szombat esti vacsorát és fergeteges bulit hajnalig. 

 

 

A Verseny kategória egy bizonyos fokú off-road tapasztalatot feltételez, és tapasztaltabb csapatoknak ajánljuk.  A versenyútvonal a legnehezebb szakaszokat is magába foglalja, hegyi utakat, karcos erdei utakat, stb.  Természetesen nagyobb kihívás de nagyobb kaland is egyben.

 

 

A Turista kategóriát, mely szintén versenyformátumban kerül megrendezésre – magyarul ki lesz értékelve és győztes hirdetve – kezdő csapatoknak ajánljuk a figyelmébe, vagy azoknak, akik jobban féltik az autójukat.  A turistaútvonal teljesíthető bármely személygépkocsival – extrém időjárás kivételével – tehát nem tartalmaz a fényezést károsító utakat, sem olyan utakat ahol szükség lenne a négykerékmeghajtásra.  Most a Turista kategóriában kiemelten fognak szerepelni a régió látványosságai, nevezetességei, több aszfaltúttal és nem kizárólag GPS koordinátás kérdésekkel kell számolni – egyszóval TÖKÉLETES CSALÁDI MIKULÁS NAPI PROGRAM!!!

 

 

Ha van kedvenc számod, szerencseszámod vagy szám melyhez különlegesen vonzódsz lehetőséged van lefoglalni mindössze 1 000 HUF-ért!! 

 

 

Mindkét kategóriához GPS készülék szükséges, mivel a versenykoordinátákat a résztvevők GPS pontokként kapják meg.  A sport részletes leírásához klikk ide!

 

 Péntek este

ESÉLYKIEGYENLÍTÕ BULI!!!

 

 

Péntek este ajánlanánk figyelmetekbe a már-már bevált péntek esti verseny-nyitó, elő, avagy leginkább ESÉLYKIEGYENLÍTÕ bulit.  Kondérozás, DJ, bulizás, sörözés hajnalig… tehát a szokásos! J

 

 

Díj:                                                     1 200 HUF / fő

 

 

 

Tartalmazza a péntek esti művháznak álcázott Mauritán közösségi szállást, a vacsorát és az Idegenforgalmi Adót.

  

 

Ha esetleg a parkettás padló-polifoam-hálózsák-os alvásról nem a kényelem jut eszedbe Csögle környékén megannyi szálláshely található.  Javasoljuk a www.vendegvaro.hu oldalon megnézni a lehetséges szálláshelyeket Celldömölkön, Devecserben, Sümegen, vagy akár Pápán és Sárváron.

 

 

  AZ ÉVADZÁRÓ DISZNÓTOROS MIKULÁS RALI-RA NEVEZZ BE ITT!!

(10% KEDVEZMÉNY!!!)

 

 

 

ÉS EGYÉB HÍREKBEN…

   

A Jászsági Rali óta sem állt meg az élet TMR-ék háza táján, pd. a kiégett motorterű (na jó, csak lángok csaptak fel a motortérből) Suzynk saját lábán tért haza Gyömrőre.  A csapat októberben is versenyzett, mégpedig a másodjára megrendezett 3TUSA-n, melyen két csapatot is indítottunk…

  

ÉS MINDKÉT KATEGÓRIÁBAN MELYBEN INDULTUNK A TMR NYERT!!

   

Map kategóriában Bozóki „CSK” Laci sofőr Csiki Ágnes navigátor nélkülözhetetlen segítségével győzedelmeskedett.  GPS kategóriában pedig a TMR LusteeNet Team két Lustija/Lásztíja diadalmaskodott Bozsóki Bence „pontkereső” hathatós segítségével.

   

Egyelőre napjaink az Évadzáró futam leszervezésével telnek melyre sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, és a jövőbe nézve már a 2009-es terveket szövögetjük… egyelőre nem sok mindent árulnánk el, de a madarak egy Klubról és egész éves Versenysorozatról csiripelnek… Részleteket természetesen csöpögtetjük a jövőben….. kacsintós smiley!

   

Jászberény fotók hosszú-hosszú késés után de holnap felkerülnek (Köszönet a B.OSY TEAM-nek és a TMR LUSTEENET TEAM-nek).  Ha bárki más szeretné, hogy fényképei felkerüljenek a honlapra továbbra is várjuk a képeket az Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mailcímünkre!

   

Reméljük mindenkinek jól telnek a hétköznapjai, ha bármi kérdésetek, véleményetek, meglátásotok, ötletetek, kritikátok (természetesen csak pozitív J ) van a versenyekkel kapcsolatban küldjétek el bátran nekünk!

 

Találkozunk Mikulás napján!! (vagy előtte pénteken a bátrabbakkal J )

  

Üdv mindenkinek,



TMR

 

Utolsó frissítés ( 2008. december 18. )
 
< Előző   Következő >